دوشنبه, 7 مهر 1399

۱۳۹۹/۰۵/۱۶
روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری گزارش میدهد.
برگزاری نخستین وبینار بین المللی مدیریت دانش در بخش كشاورزی ایران

برگزاری نخستین وبینار بین المللی مدیریت دانش در بخش کشاورزی ایران

تحت عنوان : چشم انداز ظرفیت سازی در توسعه مدیریت دانش در بخش کشاورزی ایران

این هم اندیشی به ابتکار و همکاری دفتر ارتباطات علمی و همکاری های بین المللی (ARIA)، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (AREEO) و انجمن موسسات تحقیقات کشاورزی آسیا و اقیانوسیه (APAARI) برگزار می شود.

در شرایط محدودیت های مسافرتی به دلیل همه گیری COVID-19 و رعایت فاصله گزاری اجتماعی، ظرفیت های توسعه نظام های مدیریت دانش در بخش کشاورزی ایران با محوریت سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، از طریق برگزاری یک سلسله وبینار بین المللی صورت می پذیرد. مخاطبان این وبینار، متخصصان، کارشناسان، اساتید، دانشجویان و مروجان کشاورزی و سایر متخصصان علاقه مند به دانش افزایی و هم اندیشی در خصوص فرایند ها، مدل ها و ابزارهای موفق مدیریت دانش سازمانی در راستای ایجاد تغییرات بنیادین در نظام های مدیریت دانش در ایران، هستند.

در نخستین وبینار بین المللی مدیریت دانش، به تحلیل و شناسایی عوامل درونی و بیرونی در پیشنهاد و تدوین مدل مفهومی شبکه اشتراک دانش کشاورزی در ایران (AKSI) بین ذینفعان و نقش آفرینان در بخش کشاورزی کشور توسط دکتر مازیار امیرحسینی  (AREEO) پرداخته می شود. بررسی مبانی و زیرساخت های شکل گیری نظام نوآوری کشاورزی (AIS) با تکیه بر بنیادهای مدیریت دانش در عرصه کشاورزی توسط خانم مارتینا اسپیسیاکووا (APAARI) مورد بررسی قرار می گیرد و نهایتا، تجربه موفق تحول در نظام نوآوری کشاورزی با تکیه بر بنیادهای دانش محور در تبیین نقش نظام های ملی تحقیقات کشاورزی (NARS) در فیلیپین توسط دکتر ابورا (PCAANRRD) تبیین می شود.

تاریخ برگزاری: این وبینار در روز دوشنبه مورخ 27 مرداد ماه 1399 (August 17, 2020) از ساعت 11:30 تا 13:30 به وقت تهران، ایران برگزار می شود.

شرکت کنندگان و زبان برگزاری وبینار: کلیه اعضاء و کارکنان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (AREEO) و انجمن موسسات تحقیقات کشاورزی آسیا و اقیانوسیه (APAARI) و نیز کلیه متخصصان، کارشناسان، اساتید، دانشجویان علاقه مند به ایجاد و توسعه نظام های دانش محور با تکیه بر مبانی مدیریت دانش می توانند به صورت رایگان در این وبینار شرکت نمایند. کلیه مباحث و سخنرانی ها در این وبینار به زبان انگلیسی خواهد بود.

تاریخ ثبت نام: آغاز ثبت نام در روز دوشنبه 13 لغایت پنج شنبه 23 مرداد ماه 1399 (August 3 to 13) خواهد بود. قابل توجه است که ظرفیت مشارکت در این هم اندیشی، محدود می باشد.

آدرس اینترنتی ثبت نام در وبینار:  https://forms.gle/aH8zM5HzaU5Bi9qN9

آدرس اینترنتی شرکت در وبیناز: https://vc.areeo.ac.ir/ch/sricoch