سه‌شنبه, 16 آذر 1400

۱۴۰۰/۰۸/۲۲
روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخيزداری گزارش می دهد
دكتر مجتبی خیام نكویی به سمت معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج كشاورزی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری طی حکمی از سوی دکتر "سیدجواد ساداتی نژاد" وزیر جهاد کشاورزی، دکتر "سیدمجتبی خیام نکویی" به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی منصوب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، در بخشی از این حکم آمده است: شناسایی دقیق مشکلات بخش کشاورزی، انجام پژوهش های کاربردی، ارتقا سرعت نفوذ دانش، گسترش استفاده از فناوری های نوین در فعالیت های علمی، حمایت از شرکت های دانش بنیان، توجه به حفاظت از منابع و ذخایر ژنتیکی و هسته های اولیه اعم از زراعی، باغی، دامی و منابع طبیعی از اهم انتظارات است.

یادآور می شود، دکتر مجتبی خیام نکویی دارای دکترای بیوتکنولوژی گیاهی از دانشگاه پوترا UPM کشور مالزی و دانشیار دانشکده علوم زیستی دانشگاه تربیت مدرس است. وی همزمان با صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل جهاد سازندگی به عضویت این نهاد انقلابی در شهرستان بیرجند درآمد و از سال ۱۳۶۴ در جهاد سازندگی استان اصفهان فعالیت خود را در کمیته کشاورزی آغاز کرد. خیام نکویی بنیانگذار پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه مرکزی کشور است و از سوابق اجرایی وی می توان به ریاست پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، معاونت فناوری و نوآوری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، مشاور دبیر شورای انقلاب فرهنگی در امور نخبگان و عضو شورای علمی ملی بنیاد نخبگان اشاره کرد.

همچنین مراسم تودیع و معارفه ایشان با دکتر کامبیز بازرگان صبح امروز شنبه 22 آبان ماه در محل سالن فجر سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و با حضور وزیر و تنی چند از مدیران سازمان و موسسات پژوهشی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

منبع عکسها: روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی