جمعه, 8 بهمن 1400

۱۴۰۰/۱۰/۰۱
روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخيزداری گزارش می دهد
بازدید قائم مقام وزیر در قرارگاه امنیت غذایی و معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج كشاورزی از پژوهشكده حفاظت خاك و آبخیزداری

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری، روز سه شنبه 30 آذرماه سال جاری دکتر محسن کاظمینی قائم مقام وزیر در قرارگاه امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی و دکتر سید مجتبی خیام نکویی معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ضمن بازدید از پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری، در جلسه ای که با حضور مدیران پژوهشکده و روسای گروههای پژوهشی تشکیل شد، شرکت کردند.

در ابتدای برنامه، دکتر داود نیک کامی رییس پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری ضمن خیرمقدم به مهمانان محترم، خلاصه ای از تشکیلات پژوهشکده، طرحهای در دست اجرا، دستاوردهای بزرگ پژوهشکده و همچنین وضعیت و پتانسیل علمی پژوهشکده را ارائه کردند. در این برنامه، کلیپی از ایستگاه احیای مناطق کوهستانی البرز مرکزید در وردیچ و دستاوردهای آن پخش شد. در توضیحات ارائه شده بر روی اهمیت خاک از لحاظ بحث امنیت غذایی و لزوم وجود تفکر مدیریت جامع حوزه های آبخیز در مدیریت سرزمینی تاکید شد. در ادامه جلسه کلیه شرکت کنندگان در خصوص موضوعات مهم در جهت اهداف و سیاستهای کلان پژوهشکده مواردی را بیان داشتند.

دکتر خیام نکویی معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ضمن آرزوی شب یلدایی نیک برای کلیه همکاران و خانواده هایشان، بر اهمیت حفاظت خاک و آبخیزداری در مبحث امنیت غذایی تاکید کردند. ایشان همچنین در خصوص لزوم برنامه ریزی و دستیابی به اهداف بلند مدت، در زمان کوتاه و اینکه پژوهشکده باید در این جهت قدم بردارد مطالبی را بیان داشتند.

دکتر خیام نکویی در خصوص اعلام حمایت کامل خود از پژوهشکده در خصوص حفظ ردیف بودجه مستقل در سال 1401 را بیان داشته و در خصوص تلاشهای انجام شده برای تغییرات لازم در قانون بودجه در مجلس مطالبی را تشریح کردند.

ایشان ضمن ارزشمند شمردن حضور قائم مقام وزیر در قرارگاه امنیت غذایی وزرات جهاد کشاورزی در پژوهشکده، به اهداف این گونه بازدیدها اشاره مختصری داشتند. دکتر خیام نکویی بر لزوم بالابردن قدرت شناساندن حفاظت خاک و آبخیزداری به متولیان بحثهای مرتبط در دیگر ارگانهای اجرایی و همچنین بالابردن نقش آفرینی پژوهشکده و قبولاندن این تاثیر بالا در ارائه روشهای مدیریت بحرانهای سیل و لزوم اعمال مدیریت جامع حوزه های آبخیز و استفاده بهینه از آن تاکید کردند.

دكتر محسن کاظميني قائم مقام وزیر در قرارگاه امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی ضمن تسلیت ایام فاطمیه، در خصوص اهمیت تغییر اقلیم و لزوم تهیه سیاست گذاریهای لازمه در این زمینه و اهمیت حضور پژوهشکده در این زمینه، مطالبی را بیان کردند. ایشان در ادامه در خصوص اهمیت حفاظت خاک و آبخیزداری و چگونگی مطرح کردن فعالیتهای انجام شده و همچنین نحوه پیاده سازی پژوهشهای انجام شده در پژوهشکده و دستاوردهای آن در سطح عملیاتی در کشور راهنمایی هایی را ارائه کردند.

در ادامه بازدید کاملی از نمایشگاه آماده شده از امکانات و دستاوردهای پژوهشکده و همچنین شبیه ساز باران به عمل آمد.