يکشنبه, 5 تير 1401

۱۴۰۱/۰۳/۰۷
روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری گزارش می دهد
بازدید معاون فنی و هماهنگی بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران كشور از پژوهشكده

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری روز شنبه هفتم خرداد ماه، مهندس نژاد جهانی سرپرست معاون فنی و هماهنگی بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور به همراه مهندس مهدی نادری مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت بحران کشور و همراهان در معیت دکتر آهنی سرپرست مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی از پژوهشکده بازدید به عمل آوردند. در جلسه ای که برگزار شد دکتر داود نیک کامی ضمن شرح مختصری از وظیفه مندی های پژوهشکده، در خصوص طرح های تحقیقاتی مبارزه با گرد و غبار و خصوصا در مورد پروژه اجرا شده در هندیجان مطالبی را بیان داشتند. سپس دکتر علی اکبر نوروزی معاون برنامه ریزی و پشتیبانی پژوهشکده در خصوص کلیات طرحهای انجام شده در خصوص مبارزه با گرد و غبار و روش انجام فعالیت ها و پژوهش ها مطالبی را تشریح کردند. همچنین در این جلسه دکتر فرود شریفی مجری طرح مبارزه با گرد و غبار هندیجان و دکتر ضیاالدین شعاعی مدیر اسبق ستاد ملی مبارزه با گرد و غبار سازمان حفاظت از محیط زیست و عضو هیأت علمی پژوهشکده مطالبی را در خصوص تجربیات به دست آمده در مورد گرد و غبار بیان داشتند. در ادامه دکتر جهانی در خصوص پتانسیل های موجود برای همکاری های دو جانبه، همچنین تاثیر این همکاری ها و نحوه ایجاد تعامل بیشتر در ادامه مسیر همکاریهای پیش رو، مطالبی را بیان داشتند. در انتها مهمانان از امکانات و مدل های فیزیکی و تجهیزات  موجود در پژوهشکده بازدید به عمل آوردند.