پنج‌شنبه, 27 مرداد 1401

۱۴۰۱/۰۴/۱۴
روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخيزداری گزارش می دهد
نشست بررسی همكاریهای دو جانبه با دانشگاه ماربورگ آلمان

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری در روز چهارشنبه مورخ 1401/04/04 نشستی با شرکت دکتر محمدرضا فرزانگان از دانشگاه ماربورگ آلمان، دکتر محسن رزاقی ابیانه از شرکت پیشگامان فن اندیش تهران، روسای گروه های پژوهشی پژوهشکده و اعضای گروه پژوهشی مهندسی حفاظت آب و خاک در محل پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری برگزار شد. در این نشست پیرامون همکاری های پژوهشی کاربردی با محوریت مسائل خشکسالی، بیابانزایی و گرد و غبار و راهکارهای مقابله با آن و همچنین در خصوص ظرفیت های همکاری های آینده و  زمینه های همکاری های مشترک مطالبی ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست همچنین دکتر فرزانگان سخنرانی با عنوان:

Drought and Property Prices: Empirical Evidence from Iran

و دکتر ضیاءالدین شعاعی عضو هیئت علمی پژوهشکده یک سخنرانی با عنوان بیابان­زدایی اقتصادی، تجارب و یافته ها ارائه کردند.

در ادامه جلسه همچنین در خصوص تهیه پروپوزال های اولیه در زمینه بیابانزایی اقتصادی، تغییر اقلیم در منطقه خاورمیانه و اثرات آن بر اقتصاد کشاورزی، اثرات اقتصادی – اجتماعی و زیست محیطی پروژه های آبخیزداری، اقتصاد فرسایش خاک و تجارت کربن آلی و سایر موارد مورد علاقه طرفین بحث و بررسی لازم به عمل آمد.