پنج‌شنبه, 27 مرداد 1401

۱۴۰۱/۰۴/۱۴
روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری گزارش می دهد
انتخاب استاد برجسته و نمونه كشوری آبخیزداری

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری و به نقل از خبرگزاری مهر، مراسم تجلیل از استادان و دانشجویان نمونه کشوری با حضور حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در روز دوشنبه 1401/04/13 در دانشگاه علم و صنعت، برگزار شد. در این مراسم رئیس جمهور از ۳۶ استاد نمونه دانشگاه و ۱۸ دانشجوی نمونه دانشگاه‌های کشور، تجلیل و قدردانی کرد. قابل ذک راست در این مراسم دکتر سید حمیدرضا صادقی استاد دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیئت تحریریه مجله مهندسی و مدیریت آبخیز به عنوان استاد نمونه و برجسته آبخیزداری معرفی شدند. روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری این انتخاب شایسته را به ایشان و به همه دست اندرکاران حفاظت خاک و آبخیزداری کشور تبریک عرض می کند و از خداوند منان آرزوی توفیقات روزافزون برای ایشان را دارد.