جمعه, 18 آذر 1401

۱۴۰۱/۰۶/۰۸
روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخيزداری گزارش می دهد
رونمایی از دستاورد منتخب پژوهشكده حفاظت خاك و آبخیزداری در هفته دولت

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری، امروز سه شنبه هشتم شهریور 1401 و همزمان با گرامیداشت هفته دولت، با حضور دکتر عبدالله مخبر دزفولی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاوری، دکتر حسین دهقانی سانیچ رییس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و مهندس ابوطالب قرلسفلو سرپرست دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور مراسم رونمایی از دستاورد منتخب پژوهشکده در سال 1401 با عنوان "سامانه استحصال آب تبخیری تقطیری در خاکهای تقویت شده با بهبود دهنده ها" برگزار شد.

در این مراسم که با خیر مقدم و گزارشی از فعالیتهای تحقیقاتی پژوهشکده در سال جاری به وسیله دکتر داود نیک کامی رییس پژوهشکده آغاز شد، دکتر مخبر طی سخنانی به فرصتهای پیش روی پژوهشکده اشاره کردند و با توجه به اهمیت بسیار زیاد آب در چالشهای جهانی و ملی فعلی در خصوص آب اظهار امیدواری کردند که پژوهشکده در این برحه با سرعت و فعالیت بیشتری   وارد موضوعات مطروحه در خصوص آب، سیل و بحث آبخوان داری شود. همچنین ایشان با تاکید بر حضور مستمر و انجام تحقیقات لازمه در خصوص فناوریهای نوین آبخیزداری، با توجه به قدمت و پیشینه پژوهشکده در پژوهشهای شاخص آبخیزداری، افزایش پژوهشهای بی وقفه در ارائه روشهای حفاظت آب و خاک در کشور را خواستار شدند.

سپس دکتر فرود شریفی مجری طرح سامانه استحصال آب تبخیری تقطیری در خاکهای تقویت شده با بهبود دهنده ها، ضمن تشریح ساختار دستگاه مورد نظر و همچنین خلاصه  گزارشی از طرحهای مهار گرد و غبار در خوزستان، مطالبی را در خصوص فعالیتهای انجام شده در به نتیجه رسیدن سامانه مذکور ارائه کردند. در پایان مراسم رونمایی  از سامانه مذکور انجام شد.