برنامه علمی متنوع در هشتمین کنفرانس ملی حفاظت خاک و آبخیزداری

دبیر علمی تشریح کرد؛ برگزاری ۱۰ نشست علمی در هشتمین کنفرانس حفاظت خاک و آبخیزداری

۱۱ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۳۳ کد : ۲۶۱۳۵ اخبار پژوهشکده
تعداد بازدید:۹
محمدرضا غریب‌رضا، دبیر علمی هشتمین کنفرانس ملی حفاظت خاک و آبخیزداری، از برگزاری ۱۰ نشست علمی در این رویداد خبر داد و گفت برنامه علمی کنفرانس در دو بخش ارائه مقالات پوستری و نشست‌های حضوری تخصصی برگزار خواهد شد.
دبیر علمی تشریح کرد؛ برگزاری ۱۰ نشست علمی در هشتمین کنفرانس حفاظت خاک و آبخیزداری

محمدرضا غریب‌رضا، دبیر علمی هشتمین کنفرانس ملی حفاظت خاک و آبخیزداری، از برگزاری ۱۰ نشست علمی در این رویداد خبر داد و گفت: برنامه علمی کنفرانس در دو بخش ارائه مقالات پوستری و نشست‌های حضوری تخصصی برگزار خواهد شد.
غریب‌رضا اظهار کرد: مقالات پوستری هشتمین کنفرانس در روزهای ۱۸ و ۱۹ مهرماه به‌صورت برخط و در قالب چهار نشست ارائه خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند از این بخش علمی کنفرانس بهره‌مند شوند.
وی افزود: بخش حضوری برنامه علمی نیز روزهای ۲۱ و ۲۲ مهرماه در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار می‌شود و در این بخش، شش نشست تخصصی در سه سالن مجزا برگزار خواهد شد.
دبیر علمی هشتمین کنفرانس ادامه داد: در نشست‌های تخصصی حضوری، موضوعات مختلف مرتبط با حفاظت خاک، آبخیزداری، آبخوانداری، مدیریت منابع طبیعی و تجارب موفق مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت و تلاش شده است برنامه نشست‌ها پاسخگوی طیف متنوعی از موضوعات علمی و اجرایی این حوزه باشد.
غریب‌رضا گفت: ترکیب ارائه‌های پوستری و نشست‌های تخصصی حضوری این امکان را فراهم می‌کند که پژوهشگران، متخصصان و صاحب‌نظران ضمن ارائه یافته‌های علمی خود، درباره مسائل و چالش‌های موجود در حوزه منابع آب و خاک به تبادل نظر و تجربه بپردازند. وی خاطرنشان کرد: برگزاری این نشست‌ها فرصتی برای نزدیک‌تر شدن ظرفیت‌های علمی و اجرایی و انتقال یافته‌های پژوهشی به مدیران، کارشناسان و تصمیم‌گیران حوزه منابع طبیعی خواهد بود. هشتمین کنفرانس ملی حفاظت خاک و آبخیزداری روزهای ۲۱ و ۲۲ مهرماه در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار می‌شود.
 

کلیدواژه‌ها: نشست تخصصی کنفرانس هشتمین کنفرانس حفاظت خاک

آخرین ویرایش ۱۱ مهر ۱۴۰۵